Bericht versturen
Huis >

Sichuan Herun Yixin Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Sichuan Herun Yixin Technology Co., Ltd.
We are a very strong enterprise. How strong is it? I won't introduce it here. FeeWe are a very strong enter
Company Details

Main Market:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Business Type:

Verdeler/groothandel , Importeur , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper

Brands:

Antminer, Whatsminer, Avalon, Goldshell

Nr van Werknemers::

>50

Jaarlijkse Verkoop::

100000000-200000000

De uitvoerpc::

70% - 80%

Introduction

Ongeveer het bedrijf

 

De Technologieco. van Sichuan HeRun YiXin, Ltd, gestationeerd in Chengdu, Sichuan, China, is één van de drie belangrijkste leveranciers van Asic-Mijnbouwmachines in China.

Als ervaren leverancier op dit gebied, heeft ons bedrijf dichte behulpzame verhouding met Asic-fabrikanten, zoals Bitmain, Innosilicon, Canaan, MicroBT en Goldshell, en kan een groot aantal recentste modellen van mijnbouwmachines leveren.

Momenteel, is er professioneel mijngebied in Novosibirsk, St. Petersburg, Moskou, kan Russia.we waarborgen het mijngebied veilig globaal in werking stelt, tegelijkertijd, hebben wij de de professionele vlekken en machine van de machinetest handhaven. Zo kunnen wij u van meer professionele verrichting en onderhoudstechnologie en beheer voorzien. U kunt uw mijnwerker overal controleren in realtime in de wereld.

Onze mijnbouwmachines zijn uitgevoerd naar meer dan 120 landen rond de wereld, en meer dan 1 miljoen mijnbouwmachines zijn in het buitenland verscheept. Wij hebben ook 3 pakhuizen in de Provincie van Sichuan, van Xinjiang en van Guangdong in China voor en mijnwerkers die testen opslaan. Wij hebben rijke ervaringen in inklaring, naverkoop, snelle levering en andere diensten.

 

 

Chengdubedrijf

 

China Sichuan Herun Yixin Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Sichuan Herun Yixin Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Sichuan Herun Yixin Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Sichuan Herun Yixin Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

Service

De bedrijfdienst:

 

Van China Sichuan Herun Yixin (Chengdu) Co., Ltd, die zich in het verstrekken van diverse bitcoin, Ethereum specialiseren, ontbreekt muntstukken, en mijnbouwmachine het ontvangen, voorziet klanten van het betrouwbare mijnbouwmachine ontvangen en de mijnwerkers van goede kwaliteit. Het bedrijf, overeenkomstig het principe van people-oriented, hangt het basisbeleid van „kwaliteit en reputatiekwesties aan“. Het bedrijf is gebaseerd in Sichuan Chengdu in China. Wij nemen de behoeften van de klanten op de eerste plaats, en proberen ons beste om de klanten tevreden te stellen. Wij begaan dat wij geen inspanning het bedrijf zullen sparen te worden dat door de maatschappij en de klanten wordt vertrouwd op.

History

Bedrijfgeschiedenis:

 

Oktober 2013: Co. van de ChengxinComputertechnologie, Ltd. Het was ons die eerste bedrijf in het bedrijf van Hubei wordt gevestigd Province.The oorspronkelijk op computers, zoals spaanders en cpu wordt geconcentreerd.

 

Juni 2015: De stichter van het bedrijf ontdekte de blockchainzaken, en toen langzaam in de Mijnbouw, na verscheidene jaren van onderzoek en begon definitief mijnwerkerszaken.

 

September 2018: De Technologieco. van Sichuan Herun Yixin, Ltd was stablished, wat hoofdzakelijk van de binnenlandse handelszaken van Asic-mijnbouwmachines de oorzaak is. Spoedig daarna, bouwde het bedrijf zijn eigen mijnbasis.

 

Maart 2021 aan heden: Het bedrijf begon mijnwerker en ontvangende globaal zaken handel te drijven, en streeft ernaar om de globale diensten te bereiken.

 

Aangezien het bedrijf is gevestigd, bouwden wij ons eigen mijnbouwgebied in St. Petersburg, Novosibirsk, Moskou, Rusland. De klanten kunnen hun machines verzenden om Asic-mijnwerker het ontvangen te doen en wij kunnen de machines ook herstellen.

Our Team

Ongeveer ons team:

 

De Technologieco. van Sichuan HeRunYiXin, Ltd is een bedrijf met nieuwe technologie en professioneel beheer. Is het eminente personeel van enkele bedrijf van het UK, Australië, Singapore, en de Universiteit van Montpellier in Frankrijk, ons vertrouwen van het teamlid elkaar, van elkaar, bereikt voor één doel, oprecht communiceert leert, zodat is ons team volledig van samenhang.

De de wetenschap en de technologieverbetering van het bedrijf, versterkt beheer, leidt het bedrijf tot de weg van ontwikkeling. om een „honderd-jaar-oud-Klassieke Onderneming van HeRun“ te bouwen, tegelijkertijd, blijven wij een weg voor de nieuwe ontwikkeling van de mijnindustrie regelmatig exploiteren. Met de tenuitvoerlegging van het strategische plan van het bedrijf, zal het bedrijf handel stap voor stap overzee, mijnwerker ontvangen het overzee, onderhoud bereiken overzee aangezien het geïntegreerde de dienstmodel, onze klanten van over de hele wereld begeleidt.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ASIC-Mijnwerker Machine Leverancier. Copyright © 2022-2023 asics-machines.com . Alle rechten voorbehoudena.