Huis > PRODUCTEN > ASIC-Mijnwerker Machine >
Asicmijnwerker Machine Whatsminer M33S++ 242Th/S 7260Watt BTC Ethernet

Asicmijnwerker Machine Whatsminer M33S++ 242Th/S 7260Watt BTC Ethernet

Whatsminer M33S++

Asicmijnwerker Machine 242Th/S

Asicmijnwerker Machine 7260Watt

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Whatsminer

Certificering:

ce

Modelnummer:

M33S++

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Hashrate:
242Th/s
Macht:
7260Watt
Muntstuk:
BTC
Nosieniveau:
40dB
Mijnwerker Size:
86mm*482mm*650mm
Netto Gewicht:
27500g
Productomschrijving

 

Asicmijnwerker Machine Whatsminer M33S++ 242Th/S 7260Watt BTC Ethernet

 
Productomschrijving:
 

MicroBT Whatsminer M33S++, die ook als Whatsminer Hydrom33s++ wordt bekend, is de recentste Bitcoin-mijnwerker die door de MicroBT-fabrikant wordt bevrijd. De mijnwerker heeft maximum hashrate van 242Th/s en machtsconsumptie van 7260W. Zoals de naam voorstelt, is de mijnwerker een hydrokoelmiddelenmijnwerker en pakt nog heel wat macht in. Het gebruikt algoritme sha-256 die, tot het maken een Bitcoin-mijnwerker. Hier is ons spontaan Overzicht van MicroBT Whatsminer M33S++.


Specificaties:

 
Productnaam
Whatsminer M33S++
Hashrate
242Th/s
Machtsconsumptie
7260Watt
Gewicht (w/o-pakket) 27.5kg
Mijnwerker Size 86mm*482mm*650mm
het werk temperatuur 5℃~45℃
Interface Ethernet
 
 

Betalingsinstructies:
 
1. Wij keuren RMB, USD-bankoverdracht, USDT-overdracht, Paypal goed.
2. Voor Vlekkengoederen: Betaal minstens 30%-storting vooraf, en vóór leveringsbehoefte om al saldo (100%-betaling vóór levering) op te vullen
Voor Toekomstgoederen: Betaal vooraf 70%-storting.
3. De koper is verantwoordelijk voor belastingen en tarieven in uw land, maar wij kunnen de prijs van de goederen een weinig verminderen. (Voor sommige landen (gebied), kunnen wij voor inklaring helpen en de belasting, hangt over het beleid van elk land af)
 
Het verschepen instructies:
 
A. Gelieve te verstrekken uw gedetailleerd afleveradres, correcte telefoonaantal en e-mail, zodat wij geschikt om u in het geval van om het even welke problemen te contacteren kunnen.
B. verschepende manier: Men is het standaard verschepen. (snel verpakking en schip door de normale lucht), wat ongeveer 10-15 dagen vergt. Een andere is het dringende verschepen (UPS/DHL/Fedex), die minstens ongeveer 5-10 dagen vergt (behoefte om logistiekinformatie specifieke datum te controleren).
C. Wij zullen de goederen van het pakhuis binnen 3-7 werkdagen na uw betaling verzenden.
D. Als u speciale eisen ten aanzien van de tarieven hebt, te laten gelieve ons het weten zodat wij kunnen proberen om dit probleem op tijd op te lossen en onze samenwerking te bevorderen.
E. Als u om het even welke problemen of wanneer het ontvangen van de beschadigde goederen hebt, gelieve te ondertekenen niet voor deze goederen en contact met ons ten eerste, zullen wij ons beste proberen om het probleem op te lossen.
 


Welkom om ons te contacteren:
 
Als u om het even welke vragen of suggesties hebt, verstuur ons met de elektronische post gelieve of een bericht onmiddellijk te verlaten, en uw bericht zal binnen 24 uren worden beantwoord.

 
Het product toont:

 
Asicmijnwerker Machine Whatsminer M33S++ 242Th/S 7260Watt BTC Ethernet 0
 
 
 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China ASIC-Mijnwerker Machine Leverancier. Copyright © 2022-2023 asics-machines.com . Alle rechten voorbehoudena.